Werken bij

Vacature tandartsassistent

Vacature tandartsassistent bij Tandartsenpraktijk De Punt

Wat wij zoeken

Voor onze tandartspraktijk De Punt, gelegen in Dinxperlo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie van tandartsassistente. Het is een moderne groepspraktijk waarin algemene tandheelkunde wordt bedreven. Wij willen de patiënten de beste en hoogst mogelijke tandheelkundige zorg bieden door te blijven investeren in een zo prettig, maar vooral veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundig personeel en dat is dan ook een van de belangrijke pijlers binnen De Punt.

Ben jij die enthousiaste tandartsassistente die houdt van ontwikkeling en uitdaging blijf dan vooral verder lezen.

Functieomschrijving

Als tandartsassistente ben je de rechterhand en aanspreekpunt van de tandarts waarbij je assisteert. Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. Ervaring als assistente en een diploma zijn een pré, of in ieder geval in opleiding. Handelingen die je nog niet kunt, leren wij je graag!

Wat wij bieden

Wij zijn een gezellig en hecht team met diverse specialiteiten wat voldoende afwisseling en uitdaging biedt. De tijd vliegt voorbij op deze werkplek. Op alle vlakken wordt getracht de patiënt de beste behandeling en beleving te geven. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Verder krijg je vakantiegeld, pensioen, een reiskostenvergoeding, fietsplan en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren! Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

Uren en dagen in overleg, circa 32 uur per week

Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.

Contactgegevens

Openingstijden